Prijscheck
DirectEUR 108,-
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis WiFi
Booking.com EUR 145,-
Expedia EUR 145,-
Hotels.com EUR 145,-

Bezienswaardigheden

BEZIENSWAARDIGHEDEN OOTMARSUM: WAT TE DOEN IN OOTMARSUM?
In Ootmarsum zijn verschillende bezienswaardigheden. Ook zijn er verschillende dingen die u kunt ondernemen in Ootmarsum. Kortom, genoeg te doen in Ootmarsum. In dit blogbericht vindt u enkele bezienswaardigheden en verschillende activiteiten die u kunt ondernemen in Ootmarsum.

1. FIETSEN DOOR OOTMARSUM
Natuurlijk beginnen we dit lijstje met iets actiefs: fietsen door Ootmarsum. Op een mooie zonnige dag is het leuk om lekker buiten te fietsen. Doordat Ootmarsum buitenaf ligt zijn er veel mooie fietspaden langs de natuur. In Ootmarsum kun je genieten van de prachtige omgeving en de rustgevende natuur. Aansluiten aan een fietstocht hoort natuurlijk een lekker drankje en deze kan genuttigd worden aan een van de verschillende terrasjes in Ootmarsum. Helemaal mooi is het feit dat je de fietsen gewoon bij Twents Gastenhoes kunt huren, ook elektrisch!

2. OPENLUCHTMUSEUM OOTMARSUM
Aan de rand van Ootmarsum ligt het Openluchtmuseum Ootmarsum. In dit museum kunt u het Twents leven op het platteland van honderd jaar geleden ervaren. De boerderijtjes zijn compleet ingericht op het leven van vroeger. Deze bezienswaardigheid is zeker de moeite waard wanneer je een bezoekje brengt aan Ootmarsum.

3. BOERDERIJ SPA NUTTER
Aan de rand van Ootmarsum ligt de Spa boerderij Nutter. In 1893 is deze boerderij in de huidige vorm gebouwd. In deze boerderij worden enkel producten van de natuur gebruikt. Een verblijfje op deze Spa betekend een persoonlijke verzorging, zuivering en complete ontspanning. Kortom, alles wat je van een goede Spa mag verwachten.

4. TWENTE TUK TUK
Een andere activiteit is gezellig met een Tuk Tuk toeren door Tukkerland. Een Tuk Tuk kun je voor meerdere uren huren en biedt mogelijkheden voor een leuke invulling van uw dag. Als je op zoek bent naar wat u kunt doen in Ootmarsum behoord Tuk Tuk rijden zeker tot een van de mogelijkheden.

5. GLASBLAZERIJ
Ootmarsum heeft veel verschillende cafeetjes, galerijtjes, winkels en sfeervolle winkelstraatjes. In het centrum van Ootmarsum is het ook mogelijk om uniek gemaakt glaswerk te bekijken. Ook kunt u live aanschouwen hoe een glazen stok wordt omgevormd tot uniek glaswerk.

6. ONDERWIJSMUSEUM EDUCATORIUM
Als een bezoekje aan de Boerderij Spa Nutter, of rijden in een Tuk Tuk niet voldoende is kunt u ook altijd nog een bezoekje brengen aan het Ootmarsum Educatorium. Samen met familie, kennissen of vrienden kunt u weer terug in de schoolbanken om opnieuw de ouderwetse lessen te ervaren.

7. ZWEMBAD DE KUIPERBERG
In Ootmarsum heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van het buitenzwembad de Kuiperberg. Doorgaans is dit buitenzwembad geopend vanaf begin mei tot en met medio september. Met minder mooi weer heeft u de mogelijkheid om uit te wijken naar het overdekte zwembad Dorper Esch in Denekamp (nabij Ootmarsum).

In dit artikel staan slechts enkele activiteiten of bezienswaardigheden. Naast de benoemde bezienswaardigheden of activiteiten zijn er nog tal van andere mogelijkheden die u kunt ondernemen in Ootmarsum. Zo zijn er bijvoorbeeld vele leuke galerijtjes, winkeltjes en buitenactiviteiten die ervoor zorgen dat u zich niet hoeft te vervelen in Ootmarsum.