Zoover beoordeling: 132 beoordeling 8,8 - Bekijk alle beoordelingen
Volwassenen Kinderen

Routebeschrijving

ROUTEBESCHRIJVINGEN :

 

Vanuit Oldenzaal:(autobaan A1)

Ter hoogte van Oldenzaal wordt Ootmarsum op de autobaan aangegeven. De borden blijft u volgen tot u in Ootmarsum bent aangekomen.

In Ootmarsum volgt u het bord doorgaand verkeer. U rijdt rechtdoor tot aan de T-splitsing Almelo/Denekamp. Op deze T-splitsing gaat u rechtsaf, richting Denekamp. Vervolgens neemt u de tweede straat rechts. Dit is de Molenstraat. Na circa 50 mtr. ziet u het Twents Gastenhoes aan de linkerkant van de straat.

Vanuit Weerselo:

In Weerselo wordt Ootmarsum aangegeven. De borden blijft u volgen tot u in Ootmarsum bent
aangekomen.

In Ootmarsum rijdt u rechtdoor, tot u op de T-splitsing bij de oude melkfabriek “Nooit Gedacht” bent gekomen. Op deze T-splitsing gaat u linksaf. U blijft rechtdoor rijden, u kiest dus niet de afslag centrum, maar rijdt door tot aan de T-splitsing Almelo/Denekamp. Op deze T-splitsing gaat u rechtsaf, richting Denekamp. Vervolgens neemt u de tweede straat rechts. Dit is de Molenstraat. Na circa 50 mtr. ziet u het Twents Gastenhoes aan de linkerkant van de straat.

Vanuit Denekamp:

In Denekamp wordt Ootmarsum aangegeven. De borden blijft u volgen tot u in Ootmarsum bent aangekomen.
In Ootmarsum rijdt u rechtdoor tot u bij de rotonde bent aangekomen. De rotonde rijdt u driekwart rond en u gaat rechtsaf de Denekamperstraat in. Vervolgens kiest u de tweede straat rechts. Dit is de Molenstraat. Na circa 

100 mtr. ziet u het Twents Gastenhoes aan de rechterkant van de straat.

Vanuit Vasse:

U komt op de Vasserweg Ootmarsum binnen. U rijdt op de kruising Vasserweg/Rondweg rechtdoor. U bent nu in de Molenstraat. Na ca. 50 mtr. vindt u ons aan de linkerkant.

Vanuit Hardenberg:

Vanuit Hardenberg N343 richting Tubbergen volgen. Bij Geesteren op de rotonde linksaf richting Vasse.
Alsmaar rechtdoor tot in Vasse. Deze weg door Vasse blijven vervolgen.

U komt op de Vasserweg Ootmarsum binnen. U rijdt op de kruising Vasserweg/Rondweg rechtdoor. U bent nu in de Molenstraat. Na ca. 50 mtr. vindt u ons aan de linkerkant.

Vanuit Almelo:

U volgt de borden naar Ootmarsum. In Ootmarsum aangekomen, neemt u niet de afslag centrum, maar daarna de 2e afslag rechts. Na ca. 50 mtr. vindt u ons aan de linkerkant.

Openbaar Vervoer :

Met de trein naar Almelo en dan met buslijn 64 naar Ootmarsum. Dan kunt u het beste uitstappen bij de bushalte bij de rotonde Denekamperstraat/Rondweg. Dan loopt u richting centrum en na ca. 200 mtr bevindt zich rechts van u de Molenstraat. Hier gaat u in en vindt u ons op ca. 150 mtr. rechts.

 

€ 54,00 p.p.

Comfort kamer


Volledig gerenoveerde kamers en hebben elk een uniek karakter.

Arrangementen


Profiteer van onze leuke en prijs gunstige arrangementen

Het hotel van Ootmarsum


Familie hotel in het centrum van Ootmarsum met eigen parkeerplaats, solarium, wellness, sauna, fietsenstalling en natuurlijk overal gratis wifi enz

Gastenhoes arrangement


Inhoud.

1.  Ter verwelkoming een heerlijk kopje koffie of thee.
2.  2 x Overnachting
3.  2 x uitgebreid ontbijtbuffet.
4.  1 x Een heerlijke 3-gangen diner op de dag van aankomst.

Pagina delen