Prijscheck
DirectEUR 108,-
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis WiFi
Booking.com EUR 139,-
Expedia EUR 139,-
Hotels.com EUR 139,-

Corona

Opvang bij Coronavirus

Ook wij ondervinden last van de corona maatregelen, net zoals de rest van Nederland. Wij hopen dat we deze nare periode vol onzekerheid goed door komen en snel achter ons kunnen laten.

Maar wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Een quarantaine arrangement, geopperd door een aantal medewerkers van een thuiszorg organisatie, die ertegen aan lopen dat ouderen niet meer bezocht kunnen worden door hun familie of verzorgenden.

Bent u in thuis quarantaine geplaatst en wilt u of kunt u uw omgeving niet belasten, of valt uw mantelzorg weg door de regelgeving rondom corona, dan bieden wij u de mogelijkheid om deze tijd zo veilig en comfortabel mogelijk door te brengen.

Hotelkamer in ons fiets hotel VillaVelo

We beschikken over ruime kamers met balkon/terras, en een afgesloten eigen terrein waar u in de buitenlucht kunt verblijven.
Alle kamers zijn voorzien van televisie en wifi eigen toilet en douche, zodat u comfortabel contact kunt houden met uw geliefden en de buitenwereld.

We moeten elkaar helpen in deze moeilijke tijd, daarom hebben wij onze normaal geldende tarieven aangepast naar een kostendekkend tarief.

Op deze manier willen wij onze bijdrage leveren aan de maatschappij en vooral er te zijn voor elkaar in deze spannende tijden!

15 dagen/14 nachten incl. ontbijt en diner à € 805,00 p.p.*

Hoe is dit bedrag opgebouwd?

– Overnachting€ 35,00 per dag
– Ontbijt€ 7,50 per dag
– 3-gangen diner (keuze uit twee menu’s)€ 15,00 per dag

Voor meer info: 0541-293085

Familie Oude Brunink-Boerrigter

*Dit arrangement is alleen mogelijk in deze vorm en geen losse nachten.