Prijscheck
DirectEUR 108,-
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis WiFi
Booking.com EUR 145,-
Expedia EUR 145,-
Hotels.com EUR 145,-

Hotel Denekamp

Een hotel bij Denekamp is snel gevonden. Hotel het Twents Gastenhoes (in het hart van Twente) ligt centraal tussen diverse natuurgebieden en fietspaden van Noordoost Twente. Wilt u uw vakantie op een gezellige hotel in de omgeving van Denekamp doorbrengen dan is ons hotel in het centrum van Ootmarsum – Dinkelland een echte aanrader!. Denekamp ligt net als Ootmarsum in de gemeente Dinkelland.
Denekamp is bekend van natuurgebied Singraven en museum Wonderryck.

Hotel Twents Gastenhoes (Ootmarsum – Twente) biedt zowel in het voorseizoen, hoofdseizoen als in het naseizoen een ontspannen gezellige sfeer. Onthaasten en genieten van de echte Twentse rust en natuur.
Lekker ontspannen
Wat heeft u nog meer nodig dan een fijne rustige gelegen hotel op slechts 8 kilometer van Denekamp. De centrale ligging van ons hotel het Twents Gastenhoes biedt u verder alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf in een van de mooiste streken van Overijssel.
De centrale ligging in Twente!
Door de gunstige ligging van de ons hotel bent u op de fiets zo in de Twentse plaatsjes Agelo, Rossum,De Lutte, Agelo, Tilligte, Oldenzaal, Weerselo, Lattrop, Denekamp, Tubbergen en het Springendal,. Uw vakantie in Twente kan niet beter beginnen dan in ons hotel in de buurt van Denekamp.
Kunststadje Ootmarsum
Op loopafstand, 150 meter van de hotel ligt het centrum van het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en met de kunst die overal aanwezig

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.
Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug in ons hotel, vlak bij Denekamp!