Prijscheck
DirectEUR 108,-
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis WiFi
Booking.com EUR 145,-
Expedia EUR 145,-
Hotels.com EUR 145,-

Faciliteiten

Faciliteiten: Sauna, Zonnetoren, Parkeren auto en fiets, Lounge.

Na een geslaagde dag nog even lekker nagenieten in de infrarood sauna. Heerlijk ontspannen en tot rust komen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten. Heerlijk toch! Ook aan een bruin kleurtje hoeft  het niet te ontbreken, dankzij de moderne zonnetoren. Dit betekent dat u niet hoeft te gaan liggen op een bank, maar dat u staand bruin wordt.  Binnen een tijd van 4, 8 of 12 minuten kunt u een gekleurd tintje opdoen. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van onze moderne zonnetoren.

Tijdens uw verblijf kent u geen parkeerproblemen. Het Twents Gastenhoes beschikt over een eigen ruime parkeerplaats, waar u gratis gebruik van kunt maken. Tevens is er voor uw fiets een overdekte fietsenstalling met stroomvoorziening voor de e-bikes.

De grote en gezellige lounge met bar, is de plek in het hotel waar u na een geslaagde dag kunt gaan nagenieten met een drankje en een hapje bij de haard.  Het is tijd voor een gezellig bordspelletje, een kaartje leggen, heerlijk ontspannen lezen, kortom de plek voor een gezellig samenzijn!

Inspiratie opdoen in Café Vélo, voor bijeenkomsten, vergaderingen, lezingen & workshops. Groot genoeg voor een meerdaags vergaderarrangement en besloten genoeg voor een kleinere training. Een vergaderlocatie in een unieke ambiance in één van de mooiste stadjes van Twente.