Hotelkamers

HET HOTEL VAN OOTMARSUM

Selecteer uw datum

Alle kamers zijn uiterst smaakvol ingericht en van alle comfort voorzien. Op alle kamers staan extra lange boxspringbedden met een lengte van 2,10 mtr. Het betreffen 2 losse bedden, welke naast elkaar staan. Tevens kunt op alle kamers vrij gebruik maken van gratis wifi.

De comfort kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, toilet, föhn, flatscreen-tv, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een zitje en zijn gelegen op de eerste etage, welke uitsluitend met een trap te bereiken zijn.

De comfort plus kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en deels met een apart ligbad, toilet, föhn, make-up spiegel, flatscreen-tv, bureau, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een zitje.
Daarnaast beschikken de comfort plus kamers ook nog over een eigen balkon of terras. Het merendeel van comfort plus kamers zijn gesitueerd op de begane grond of per lift te bereiken.

Op de dag van aankomst zijn de kamers tussen na 15.00 uur klaar voor gebruik. Het is geen probleem om eerder te arriveren. In dat geval kunt u de bagage bij ons achterlaten, om op de aankomstdag al volop te genieten van uw vakantie.

Wilt u uw partner, familie of vrienden eens verwennen met een prachtige bos bloemen, een mooie fles wijn, een sprankelend flesje Champagne? Neemt u dan kontakt op met onze receptie.

     

                  Comfort kamer                                      Comfort plus kamer                                  Appartement

 

Selecteer uw datum