Prijscheck
DirectEUR 108,-
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis WiFi
Booking.com EUR 132,-
Expedia EUR 132,-
Hotels.com EUR 188,-

Kerstarrangementen

Kerst is een tijd van bezinning en gezelligheid. Daar hoort geborgenheid en comfort bij. Even terug naar de roots, tradities en rust. Ootmarsum is een stadje met veel folklore en tradities. Beroemde voorbeelden hiervan zijn “Vlöggeln” op de eerste en tweede paasdag, het midwinterhoorn blazen in de advents- en kerstperiode en de rondgang van de nachtwacht tijdens de jaarwisseling. Het authentieke stadje Ootmarsum is in deze periode volledig in kerstsfeer aangekleed. Wij bieden u de perfecte ambiance om u te laten meevoeren in deze sfeer!

Op Kerstavond wordt er tussen 18.00 uur en 19.00 uur een sfeervol 3-gangen diner geserveerd en is er om 22.30 uur een gezellig samenzijn met alle gasten, waarbij koffie met kerststol wordt geserveerd. Vervolgens worden er enkele drankjes van het huis geschonken.

Op Eerste kerstdag wordt er een klein kerstontbijt geserveerd in de lounge vanaf 08.30 uur tot 10.00 uur.
Om 11.30 uur wordt u verwacht in het restaurant voor een uitgebreide brunch. ’s Avonds verwachten wij u om ca. 20.00 uur in het restaurant voor een feestelijk 5-gangen diner, begeleid door onze huispianist.

Op de Tweede kerstdag zal er een sprankelend kerstontbijt vanaf 08.30 uur tot 10.00 uur worden geserveerd in het restaurant. Ook op Tweede kerstdag wordt er vanaf 12.30 uur een lunch, bestaande uit een proeverij van typisch Twentse lekkernijen, voor u geserveerd in het restaurant. Graag attenderen wij u op de midwinterhoornwandeling, welke door de plaatselijke VVV die middag wordt georganiseerd. Na een actieve en gezellige middag, kunt u om 18.00 uur de avond beginnen met een amuse en apéritief. Vanaf 19.00 uur verrassen wij u weer met een 4-gangen kerstdiner, ook nu weer onder begeleiding van onze huispianist.

Vanzelfsprekend is het deze dagen ook goed toeven in onze lounge, om met een goed glas wijn dichtbij de haard te genieten van deze sfeervolle tijd. In het gehele hotel is er gratis Wifi beschikbaar en dankzij onze ruime parkeerplaats kent u geen parkeerproblemen. Wij hebben voor u verschillende kerstarrangementen samengesteld, die we u graag aanbieden.

Bij elk arrangement wordt u bij aankomst welkom geheten met een glas glühwein en een huisgemaakte lekkernij.
Ook is elk arrangement inclusief de koffie met kerststol op kerstavond, het kleine kerstontbijt en de brunch op Eerste kerstdag, een sprankelend kerst ontbijtbuffet en lunch op Tweede kerstdag. De kerstdiners en de amuse met apéritief op Tweede Kerstdag zijn ook bij alle kerstarrangementen inbegrepen. Op de dagen rondom kerst geniet u elke dag van een royaal ontbijtbuffet en een heerlijk 3-gangen diner elke avond.

Prijzen Kerst 2017 :

comfort kamer comfort plus kamer
3 nachten € 382,00 p.p. € 437,75 p.p.
4 nachten € 457,50p.p. € 527,75 p.p.
5 nachten € 532,00 p.p. € 617,75 p.p.
.

Alle bovenstaande prijzen zijn o.b.v. 2 personen per kamer.  Indien er 1 persoon op een kamer verblijft, wordt er een toeslag van
€ 20,00 p.p.p.n. op de bovenstaande logiesprijzen berekend.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting, deze bedraagt  € 2,25 p.p.p.n.

Selecteer uw datum