Menukaart

VOORGERECHTEN

  • Carpaccio van de runderlende met een lauwwarm spinazie-kaasquichje, geroosterde pompoenpitten en een balsamicodressing  €10,00 
  • Een kleurrijke salade met gebakken gamba’s, tomatentapenade en een yoghurt-limoendressing € 6,50
  • Een “Othmar-siepel” plankje bestaand uit een kopje uiensoep, Twents naegelholt met rode uien-compôte, zoetzure chiliuitjes met gedroogde landham en een krokant kaaskoekje  € 9,00 p.p.
  • Champignons Dordogne, krokante champignons in een jasje van bierbeslag met een knoflooksaus € 7,00
  • Een waaier van gerookte eendenborst op een bedje van diverse slasoorten met lauwwarme shi-take en een frambozendressing € 8,00

SOEPEN

  • Tomatensoep “Twents Gastenhoes”  met een toefje room € 6,00
  • Runderbouillon met verse groentes van het land € 6,00
  • Ootmarsumse “Siepelsoep”  met een kaascrouton € 6,00

HOOFDGERECHTEN VAN VIS EN VEGETARISCH

  • Zeetong in roomboter gebakken met verse vruchten aan tafel gefileerd            € 34,50 
  • Vispakketje van perkamentpapier gevuld met gamba’s, zalm en kabeljauw, roerbakgroentes en een saus van rode curry € 20,50
  • In de oven gebakken zalmlende met een mootje huisgerookte bakpaling, groene pesto en een crème van gepofte knolselderij € 19,50
  • Gevuld kruidenflensje met kleurrijke groentes, quiche en een tuinkruidensaus € 18,50

HOOFDGERECHT VAN VLEES

  • Een klassieker, ossenhaasmedaillons met een spiesje van kippenlever, spek en ui, geserveerd met een Madeirasaus  € 22,50 
  • Kippendijtjes gemarineerd met Ras-el-Hanout kruiden op een stoof van Rosevelt aardappelen, Zeeuws spek, rode ui en paprika € 19,50
  • Een mooie mixed-grill van een varkens- en een ossenhaasmedaillon, een lamskoteletje, geserveerd met een kruidenboter en een Argentijnse grillsaus € 19,50
  • Stoofpotje van zachtgegaarde rundersucade met een garnituur van appel, pruimen en groenten € 19,50
  • Gegrilde kalfslende geserveerd met gebakken trostomaatjes, bosui en groene pestosaus € 20,50
  • ‘Boerenvreugd’, de overbekende schnitzel met een garnituur van spek, ui en champignons  € 18,50
  • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend groentegarnituur, gebakken aardappelen en steakfrites

NAGERECHTEN

  • In honing en glühwein gegaarde warme Conference peer met een bolletje bosvruchtenijs en een kaneelstengel € 6,00
  • ‘Heisse Liebe’, warme frambozen met een vleugje Kirsch met een bolletje crèmebrulée-ijs € 6,00
  • Golden Oldies, vanilleijs met warme chocoladesaus en een toefje room € 6,00
  • Traditionele crème brulée gebrand met rietsuiker € 6,00

VOOR ONZE KLEINE GASTEN

  • Kopje tomatensoep € 3,50
  • Knakworst met frites, appelmoes en mayonaise € 4,95
  • Kipnuggets met frites, appelmoes en mayonaise € 4,95
  • Kroket met frites, appelmoes en mayonaise € 4,95
  • Schnitzel met frites, appelmoes en mayonaise € 5,95
  • Spare-ribs met frites € 6,50
  • Kinderijsje € 2,75