Prijscheck
DirectEUR 108,-
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis WiFi
Booking.com EUR 139,-
Expedia EUR 139,-
Hotels.com EUR 139,-

Menukaart

UIT ETEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER.
Hartelijk welkom bij restaurant Twents Gastenhoes in Ootmarsum.

Wij zijn elke dag geopend vanaf 12.00 uur.

In ons restaurant serveren wij herkenbare gerechten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze chefkok Johan Veenhof, lid van de Twentse AAK , (de Twentse alliantie van ambachtelijke koks) en zijn team staan garant voor onze kwaliteit.

Geniet van onze streekgerechten die met grote aandacht voor uw wensen worden bereid.
“Eerlijke producten, heerlijke smaken, met oog voor ieder detail”, dat zijn onze uitgangspunten.

Dineren bij Twents Gastenhoes is smaakvol genieten in een gemoedelijke sfeer!

  • Carpaccio van de runderlende met een lauwwarm spinazie-kaasquichje, geroosterde pompoenpitten en een balsamicodressing  €12,50
  • Een kleurrijke salade met gebakken gamba’s, tomatentapenade en een yoghurt-limoendressing € 8,50
  • Een “Othmar-siepel” plankje bestaand uit een kopje uiensoep, Twents naegelholt met rode uien-compôte, zoetzure chiliuitjes met gedroogde landham en een krokant kaaskoekje  € 10,50 
  • Champignons Dordogne, krokante champignons in een jasje van bierbeslag met een knoflooksaus € 7,70
  • Een waaier van gerookte eendenborst op een bedje van diverse slasoorten met lauwwarme shi-take en een frambozendressing € 10,50
  • Tomatensoep “Twents Gastenhoes”  met een toefje room € 6,00
  • Runderbouillon met verse groentes van het land € 6,00
  • Ootmarsumse “Siepelsoep”  met een kaascrouton € 6,00
  • Zeetong in roomboter gebakken met verse vruchten aan tafel gefileerd            € 39,50 
  • Vispakketje van perkamentpapier gevuld met gamba’s, zalm en kabeljauw, roerbakgroentes en een saus van rode curry € 22,50
  • In de oven gebakken zalmlende met een mootje huisgerookte bakpaling, groene pesto en een crème van gepofte knolselderij € 21,00
  • Gevuld kruidenflensje met kleurrijke groentes, quiche en een tuinkruidensaus € 19,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend groentegarnituur, gebakken aardappelen en steakfrites

  • Een klassieker, ossenhaasmedaillons met een spiesje van kippenlever, spek en ui, geserveerd met een Madeirasaus  € 22,50 
  • Kippendijtjes gemarineerd met Ras-el-Hanout kruiden op een stoof van Rosevelt aardappelen, Zeeuws spek, rode ui en paprika € 20,50
  • Een mooie mixed-grill van een varkens- en een ossenhaasmedaillon, een lamskoteletje, geserveerd met een kruidenboter en een Argentijnse grillsaus € 20,50
  • Stoofpotje van zachtgegaarde rundersucade met een garnituur van appel, pruimen en groenten € 20,50
  • Gegrilde kalfslende geserveerd met gebakken trostomaatjes, bosui en groene pestosaus € 21,50
  • ‘Boerenvreugd’, de overbekende schnitzel met een garnituur van spek, ui en champignons  € 19,75

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend groentegarnituur, gebakken aardappelen en steakfrites

  • Kopje tomatensoep € 4,00
  • Knakworst met frites, appelmoes en mayonaise € 5,50
  • Kipnuggets met frites, appelmoes en mayonaise € 5,50
  • Kroket met frites, appelmoes en mayonaise € 5,50
  • Schnitzel met frites, appelmoes en mayonaise € 7,50
  • Spare-ribs met frites € 7,50
  • Kinderijsje € 3,75
  • In honing en glühwein gegaarde warme Conference peer met een bolletje bosvruchtenijs en een kaneelstengel € 6,75
  • ‘Heisse Liebe’, warme frambozen met een vleugje Kirsch met een bolletje crèmebrulée-ijs € 6,75
  • Golden Oldies, vanilleijs met warme chocoladesaus en een toefje room  6,75
  • Traditionele crème brulée gebrand met rietsuiker € 6,75