Zoover beoordeling: 132 beoordeling 8,8 - Bekijk alle beoordelingen
Volwassenen Kinderen

De mooie omgeving van Ootmarsum (Twente)


Omgeving van Ootmarsum

Kent u Ootmarsum, oftewel het mooiste stadje van Twente al? Ootmarsum is een authentiek plaatsje, waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. U kunt er wandelend door de kleine straatjes genieten van alles wat Ootmarsum te bieden heeft en dat is niet gering. Van antiekwinkel tot trendy outlet, kleding en woonaccesoires, u vindt het in Ootmarsum! Het stadje is een echt kunstenaarsplaatsje geworden, men noemt het niet voor niets het kunststadje van het oosten. Elke zondag zijn alle winkels, galerieën en musea geopend.

Ook kunt u er volop genieten van de prachtige omgeving, het gevarieerde coulissenlandschap, het prachtige natuurgebied "Het Sprigendal"  met kraakheldere bronnen, houtwallen en heide.  Unieke fiets- en wandelroutes laten u genieten van de mooiste stukjes in Twente!

  

 

Eropuit tips


Geniet van alles wat Twente u te bieden heeft.

1. Natuur
2. cultuur.
3. Beleving.
4. Rust.
5. Kunst.
6. Vriendelijkheid

 

 

 

 

Actief ontspannen


Beleef Ootmarsum en Twente op een actieve en ontspannende wijze. Een ritje op een Italiaanse scooter of een authentiek ritje op een solex, kanovaren op de Dinkel, golfen op het Sybrook, een nostalgisch ritje in een old-timer, wij kunnen de leukste arrangementen voor u samenstellen.  

Informeert u naar de vele mogelijkheden!

Goed Hotel aan de rand van het centrum.

Fam. Gelderblom, 24 juli 2015

Pagina delen