Prijscheck
DirectEUR 108,-
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis WiFi
Booking.com EUR 132,-
Expedia EUR 132,-
Hotels.com EUR 188,-

Paasarrangementen

De paasgebruiken worden begonnen met het halen van het hout voor het paasvuur. Dit wordt op paaszaterdag gedaan. Onder leiding van de “Poaskearls” wordt het hout gesprokkeld in het natuurgebied het Springendal, voor het paasvuur op Eerste Paasdag. Na 18.00 uur worden de zwaar beladen, platte wagens ingehaald in het centrum, onder grote belangstelling van de plaatselijke bevolking en alle in Ootmarsum verblijvende gasten naar de Paasweide gebracht.

Op de eerste paasdag vindt ‘s middags het beroemde “Vlöggeln” plaats. Met de 8 “Poaskearls” als begin trekt er een lange sliert van mensen door het oude stadscentrum. Tijdens dit gebruik worden er verschillende liederen gezongen. Het “Vlöggeln” is een uniek gebeuren, wat nergens anders in het land plaatsvindt. Het “Vlöggeln”eindigt deze dag met een rondgang om het paasvuur op de paasweide.

Het paasvuur zal ‘s avonds om ca. 20.00 uur worden aangestoken door de “Poaskearls”.

Ook op de tweede paasdag vindt er ‘s middags het “Vlöggeln” plaats. Alleen zal er nu geen rondgang meer zijn op de paasweide en is er ook geen paasvuur meer. Deze unieke tradities maken uw verblijf in Ootmarsum tijdens de paasdagen wel heel bijzonder.

Prijzen Pasen 2019 :

comfort kamer comfort plus kamer
2 nachten € 170,00 p.p. € 186,00 p.p.
3 nachten € 255,00 p.p. € 279,00 p.p.
4 nachten € 314,00 p.p. € 374,50 p.p.
.

Alle bovenstaande prijzen zijn o.b.v. 2 personen per kamer.  Indien er 1 persoon op een kamer verblijft, wordt er een toeslag van
€ 20,00 p.p.p.n. op de bovenstaande logiesprijzen berekend.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting, deze bedraagt  € 2,25 p.p.p.n.

Selecteer uw datum

Zo zal het heerlijke culinair 4-gangen diner op paaszaterdag vanaf  17.00 uur tot 19.00 uur worden geserveerd en zal  er ook op de Eerste Paasdag een culinair 4-gangen diner voor u klaar staan. Op tweede paasdag zal er een 3-gangen diner voor u worden geserveerd. Op Goede Vrijdag , 1e en 2e paasdag en de dagen na Pasen wordt het diner tussen 18.00 uur en 19.00 uur geserveerd. Het ontbijt is een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet en wordt elke ochtend vanaf 08.30 uur tot 10.00 uur geserveerd. Op beide paasdagen zal er een uitgebreid en royaal ontbijtbuffet met Sekt worden geserveerd.

U kunt een keuze maken uit de volgende arrangementen op basis van half pension: