Zoover beoordeling: 132 beoordeling 8,8 - Bekijk alle beoordelingen
Volwassenen Kinderen

Menukaart

Voorgerechten

Carpaccio van de runderlende met een lauwwarm spinazie-kaasquichje, geroosterde pompoenpitten en een balsamicodressing (+ €2,00 p.p.)

Een kleurrijke salade met gebakken gamba’s, tomatentapenade en een yoghurt-limoendressing

Een "Othmar-siepel" plankje bestaand uit een kopje uiensoep, Twents naegelholt met rode uien-compôte, zoetzure chiliuitjes met gedroogde landham en een krokant kaaskoekje (+ € 2,00 p.p.)

Champignons Dordogne, krokante champignons in een jasje van bierbeslag met een knoflooksaus

Een waaier van gerookte eendenborst op een bedje van diverse slasoorten met lauwwarme shi-take en een frambozendressing

Soepen

Tomatensoep "Twents Gastenhoes"  met een toefje room

Runderbouillon met verse groentes van het land

Ootmarsumse "Siepelsoep"  met een kaascrouton


Hoofdgerechten van vis

Zeetong in roomboter gebakken met verse vruchten aan tafel gefileerd (+ €15,00 p.p.)

Vispakketje van perkamentpapier gevuld met gamba’s, zalm en kabeljauw, roerbakgroentes en een saus van rode curry

In de oven gebakken zalmlende met een mootje huisgerookte bakpaling, groene pesto en een crème van gepofte knolselderij


Hoofdgerecht van vlees

Een klassieker, ossenhaasmedaillons met een spiesje van kippenlever, spek en ui, geserveerd met een Madeirasaus (+ € 3,00 p.p.)

Kippendijtjes gemarineerd met Ras-el-Hanout kruiden op een stoof van Rosevelt aardappelen, Zeeuws spek, rode ui en paprika

Een mooie mixed-grill van een varkens- en een ossenhaasmedaillon, een lamskoteletje, geserveerd met een kruidenboter en een Argentijnse grillsaus

Stoofpotje van zachtgegaarde rundersucade met een garnituur van appel, pruimen en groenten

Gegrilde kalfslende geserveerd met gebakken trostomaatjes, bosui en groene pestosaus

‘Boerenvreugd’, de overbekende schnitzel met een garnituur van spek, ui en champignons

Gevuld kruidenflensje met kleurrijke groentes, quiche en een tuinkruidensaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend groentegarnituur, gebakken aardappelen en steakfrites

Nagerechten

In honing en glühwein gegaarde warme Conference peer met een bolletje bosvruchtenijs en een kaneelstengel

‘Heisse Liebe’, warme frambozen met een vleugje Kirsch met een bolletje crèmebrulée-ijs

Golden Oldies, vanilleijs met warme chocoladesaus en een toefje room

Traditionele crème brulée gebrand met rietsuiker



 

Voor onze kleine gasten:

Kopje tomatensoep € 3,50

Knakworst met frites, appelmoes en mayonaise € 4,95

Kipnuggets met frites, appelmoes en mayonaise € 4,95

Kroket met frites, appelmoes en mayonaise € 4,95

Schnitzel met frites, appelmoes en mayonaise € 5,95

Spare-ribs met frites € 6,50

Kinderijsje € 2,75

 

Bekijk ook

Lastminute ootmarsum


 INHOUD.

Bent u toe aan een paar dagen onthaasten?
Even weg van de alledaagse sleur?
Dan hebben we voor u een mooie lastminute.

Gastenhoes arrangement


Inhoud.

1.  Ter verwelkoming een heerlijk kopje koffie of thee.
2.  2 x Overnachting
3.  2 x uitgebreid ontbijtbuffet.
4.  1 x Een heerlijke 3-gangen diner op de dag van aankomst.

Halfpension arrangement


inhoud.

Overnachtingen inclusief ontbijt buffet en dagelijks een heerlijk 3 gangen verrassing diner 

Pagina delen